31.8.2014

ATHENEN VARASLÄHTÖ


Hui kamala, viimeinen lomapäivä tästä puolenvuoden "lomasta" koska nuoren pitää kutsua kesätöitä ja lukulomaa lomaksi on lopuillaan. Olo on sekä hämmentynyt, pelokas että super hyper innokas, koska huomenna se sitten vihdoin alkaa! Yliopistoura Aalto yliopiston perustieteiden korkeakoulussa upouutena INFON fuksina, jeeee! En ikinä uskoisi sanovani näin, mutta ihanaa päästä taas koulun penkille. Vaikka oonkin kuullut kauhutarinoita pitkistä ohjelmointi-illoista ja hc insinöörimatikasta, niin kyllä innostus voittaa kaiken muun heittämällä. Tavallisen innostuneen "ekaluokkalaisen" tapaan olen tietysti jo hankkinut kaikki kynät, kumit ja vihot, vaikka tällä kertaa kiersinkin kaikki auto-, heppa- ja prinsessa-aiheiset työskentelyvälineet kaukaa, totesin että saatan olla hieman liian vanha, ja ollut hieman liian vanha jo viimeiset 10 vuotta. Siispä nyt löysinkin itseni toimistotarvikkeiden osastolta miettimässä, että mitä ihmettä mä edes tarvitsen kun on kaikki iPadit sun muut. Mutta kyllä mun silti piti yksi yliviivaustussi, kumi, lyijyä ja muistiinpanolehtiö kiikuttaa kotiin, vaikka sitten vaan fiiliksen vuoksi.  Materialismionni on tullut muutenkin mulle tutuksi viimeaikoina, siis muistakin kuin kynistä, siitä ehkä lisää myöhemmin...


Vaikka yliopisto alkaakin oikeasti vasta huomenna, niin täytyy myöntää että sitä aloiteltiin vähän rennommissa meiningeissä viime perjantaina... Meidät uudet fuksit oli jaettu useampaan pieneen ryhmään, joiden kanssa tavattiin jo iltapäivällä. Edes pieni sade ja Ukraina-aiheinen mielenosoitus eivät haitanneet menoa, koska suunnattiin aika nopeesti Otaniemeen piknikille (jossa tietysti paistoi aurinko, kuten kunnon espoolaisille aina). Jo lyhyessä ajassa ehti tutustua moneen ihmiseen ja kaikki olivat ihan mahtavia tyyppejä, toisten kanssa tuli heti juttuun ja toisten kanssa sitten myöhemmin illalla. Piknikin "kruunasi" vielä kiinalaisturistit jotka ottivat meistä innostuneina kuvia kysyttyään ollaanko me opiskelijoita :D Hehheh oon nyt niin julkkis...

Jatkettiin siitä amfille ja siitä vielä semmoseen pieneen kellariin, jossa oli melko täyttä ja kuumaa mutta sitäkin mahtavampi tunnelma! Tuli juteltua monen ihmisen kanssa ja harvoin on tuntunut näin hyvältä tulla uuteen ryhmään, vaikka Norssikin tuntu niin omalta. Kesken illan tuli vielä semmonen valaistunut olo että vitsi, tein oikean valinnan tullessani tänne kun porukka on niin jees! En ole voinut olla ihan väärässä, jos nämä muutkin kivat ihmiset on tehnyt saman valinnan.

On myös kiva mennä huomenna kouluun kun tietää, ettei koko päivä tule olemaan semmoista awkward nimien kyselemistä, ainakin toivottavasti (täytyy myöntää että "pari" nimeä pitää kerrata). Jeejee, en pölötä enempää, huomenna on iso päivä ja menen valmistautumaan, jaiks!


Ainiin kuvathan on siis perjantain asusta... En vain höpise varaslähdöstä ja laita jotain random kuvia siihen tilulii vaikka näinkin saattaa joskus tapahtua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti