22.6.2014

KESKIKESÄN JUHLA


Tää on ehkä reaaliaikaisin päivitys (niistä "lukemattomista" mitä olenkaan tehnyt...) ikinä, jonka ajattelin hyvittävän sen, etten ole nyt hetkeen postaillut. En uskaltanut ryhtyä muokkaamaan YO-kuvia koska siinä onkin aikamoinen urakka (tällä hetkellä ne on muokattu ja odottaa julkaisuaan) ja omatuntoni ei toisaalta antanut tehdä mitään muutakaan ennen kuin olin saanut noi ylppärijutut pois alta. Samalla lukuloman jälkeen 5.45 herätykset ovat imeneet mehut aika hyvin pois, mutta nyt päätin ryhdistäytyä!

Vietin elämäni ensimmäistä kertaa juhannusta kaupungissa, ja illasta tulikin tosi erilainen kuin mihin olin tottunut. Tarkoitus oli, että mentäisiin Vilpun ja ehkä jonkun hyvän porukan kanssa rannalle nauttimaan stadin hiljaisuudesta, ja ehkä mennä alkuillasta kruisailemaan isän jenkkiautolla ja siitä terassille ja baariin. Mutta ah, Suomen kesä pilasit taas sateellasi suunnitelmat. Lopulta päädyttiinkin Vilpun kanssa laulamaan Singstaria ja siitä sitten baariin. Vähän tylsän ja tavallisen kuuloista, mutta oli meillä lopulta tosi kivaa, ja se on kumminkin tärkeintä, oli sitten perus lauantai tai juhannus.

Erikoisen illastamme teki sen, että sain bussissa matkalla kotiin älynväläyksen lähteä katsomaan auringonnousua puolentoista kilometrin päässä olevalle mäelle. Meillä ei ollut siinä kotiin päästyä hirveästi aikaa, joten vedettyämme pikakahvit lähdettiin äkkiä pumppaamaan talviteloilla ollutta pyörääni. Idea kuulosti hyvältä, mutta pumppaamisesta ei lopulta tullut mitään ja ajettiinkin lopulta kaks päällä tyhjillä kumeilla, vaikka viisaampaa olisi varmasti ollut kävellä! Huom. aamulla kuulin että oltiin pumpattu auton venttiilillä, ei mikään ihme jos ei täyttynyt kumit...


Selvityämme vihdoin määränpäämme juureen, oli meillä melko kiire, sillä meillä oli herra Googlen mukaan auringonnousuun aikaa alle 10 min, ja portaita oli edessä melkein 500. Aloitettiin hyvin varmasti, vaikka jo puolessa välissä hengitys vinkui ja teki mieli luovuttaa. Lisääntyvä valo ja oranssi taivaanranta sai meidät kumminkin pistämään töppöstä toisen eteen!

Melkein huipulla!

Valitettavasti ei oltu tajuttu, että pilvien takia aurinkoa ei heti näkyisi, mutta virkistyttyämme ruvettiin silti kuvailemaan, koska ilma ei ollut kovin lämpöinen ja haluttiin myös nukkumaan vielä ennen kukonlaulua :D Ja olihan toi paikka ihan mieletön meidän mallien rupuisesta olemuksesta huolimatta. Antaa kuvien puhua puolestaan, hyvää kesää kaikille!

Vähän väsytti aluksi...
Maailmanvalloittaja...
...sekä Dressman-malli

Pakko vielä sanoa että nää kaks viimestä on ihan lemppareita! Jotenki Los Angeles fiilis en tiedä miksi :D


 

2 kommenttia:

  1. näää on ihan ylikivoja kuvia, ihan silmät pyöreenä tuijottelen! näissä on tunnelmaa ♥

    VastaaPoista