28.1.2014

Viimestä viedään

Huhhuh, selvittiinhän siitä Tahko-reissusta hengissä. Tai ainakin kun tarkistin niin kaikki raajat oli tallella, vaikka matkalla sattui ja tapahtui. Siitä lisää joskus, kunhan jaksan palata siellä tapahtuneisiin asioihin, mutta kivaa oli!

Se mistä halusin kirjoittaa on se, että tänään oli viimeinen koulupäivä. IKINÄ. Tai jos pääsee opiskelemaan niin sitten tietysti taas, mutta ei se ole ihan sama asia. Kumminkin lukio on ollut aika samanlaista kuin peruskoulu, hommia on tullut koko ajan enemmän ja niihin on keskitytty koko ajan vähemmän. Ja onhan tässä vielä prelejä, YO-kirjotuksia, itsenäisiä kursseja ja preppaustunteja, mutta oikea koulu on nyt ohi. Toisaalta tekee mieli juhlia, toisaalta pelottaa. 12 vuoden jälkeen asiat rupeavat nyt oikeasti muuttumaan.

Juhlimisen puolelle kumminkin tämä vika päivä meni, suurimmalla osalla ei ollut edes tunteja mutta keräännyttiin silti porukalla syömään ruokiksella ja pistettiin musat päälle. Kakkua ja (alkoholitonta koska koulussa olimme) skumppaa oli tarjolla, tosin vain abeille ;) Ihanaa että porukka keksi tämmösen idean, oli tosi kiva viel kerran kaikki yhdessä olla koulussa nyt kun kaikki lukee enää vain itsekseen.

Loppuun vielä pari kuvaa jotka otettiin koulun jälkeen kun oli niin hyvä fiilis, että pystyi menemään ulos ilman takkia niin pakko se tilaisuus oli hyödyntää. Peukutuksen määrästä voi tosiaan arvailla päivän fiiliksiä, näillä kelpaa mennä fysiikan preliin torstaina (johon en tietenkään ole lukenut yhtään).
Heippa!
Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti