14.5.2014

Kirsikoita, kirjoja ja kuvanmuokkausta


Hei taas pitkästä aikaa!

Eipä kestänyt kauaa tämä uuden sivuston tuoma alkuhuuma, ois mun varmaan toisaalta pitänyt arvata ettei musta oo päivittelemään kovin vakituisesti... Toisaalta tässä on ollut aika paljon tekemistäkin. Ajattelin aluksi, että kun noi kirjoitukset on ohi niin olen vapaa kuin taivaan lintu ja minulla on kaikki aika maailmassa.
Ei mennyt ihan nappiin.

Aluksi heti kirjoitusten jälkeen mulla oli soittotutkinnon päättökoe (iso 1 jos sanoo mitään kellekään) ja silloin sitä aikaa itseasiassa oli. Otin siitä kaiken irti ja taisin nukkua melkein koko ajan, koska en oikein muista tehneeni erityisemmin mitään. Viikko tutkinnon ja kaksi viikkoa kirjoitusten loppumisen jälkeen lähdimme soittoporukalla Liettuaan, jossa viivyttiin viikko. Teen myöhemmin jonkun matkapostauksen, jos vain jaksan :D Noi naamakuvat on itseasiassa juuri vikalta päivältä sieltä. Anyway, kuljettiin bussilla ja ajattelin, että hyvin pystyn lukemaan ainakin kahden itsenäisen kurssin kirjat. No ei sekään onnistunut, ja seuraavan viikon teinkin kaikkia tekemättäjääneitä typeriä pakollisia, ja lakki varmistuikin ihan viimeisenä päivänä, kun ruotsikin meni läpi. Jee, musta tuleekin ylioppilas! Vaikka on se kummaa, että keskiarvo on kiitettävä ja tuloksetkin tosi hyvät, mutta ei silti meinaa läpi päästä koska en osaa ruotsin sanajärjestystä...

Kaiken tämän päälle työtkin alkoivat huhtikuun lopussa, ja puolitoista viikkoa meni sitten totutellessa siihen. Tosi kiva työpaikka täytyy sanoa, opin paljon varmasti tulevaisuudessa hyödynnettäviä asioita, mutta saan myös hyödyntää omaa osaamistani. Kuvien kirsikkapuut ovatkin työpaikaltani, ja kuvanmuokkausta olen harrastanut paljon nettisivujen teon ja facebookin päivittelyn yhteydessä.

Heräsin myös viime viikonloppuna siihen faktaan, että pääsykokeet on ihan parin viikon päästä. Se sai mut jotenkin takaisin todellisuuteen, ja siksi myös tulin päivittämään tänne tämän pienen (lue. pitkän) tilanneraportin. Varmaan siksi, koska haluan tekemistä kun en voi perustella lukemattomuuttani jos en ole tehnyt mitään, mutta silti. Nyt menen takaisin vielä otsikosta jäljelle jääneiden eli kirjojen pariin!

2 kommenttia:

  1. Sujuvaa ja helppolukuista tekstiä. Kiitos, kun et tuota päänvaivaa!

    VastaaPoista