18.11.2014

MAAILMA ILMAN SUKLAATA

Ajauduin miettimään otsikon mukaista dystopista tulevaisuudenkuvaa, kun tänään Olkkarilla (eli meidän kiltahuoneella) työstäessäni studiota joku huudahti: "SUKLAA LOPPUU!"
Kaksi maailman suurinta suklaanvalmistajaa, Mars, Inc. ja Barry Callebaut, ovat antaneet varoituksen suklaan loppumisesta. -nyt.fi

Siis mitä. Ei voi olla mahdollista. Ymmärrän kyllä, että öljy ja kaikki mahdolliset luonnonvarat ehtyvät, mutta että suklaa? Ja että tämä ei koske pelkästään suklaasuklaata, vaan tietysti myös suklaajäätelöä, suklaakeksejä.... Houli shit mitä me silloin syötäisiin, vaahtokarkkeja ja mansikkajäätelöä? Tai sitten oltaisiin laihoja ja ei syötäisi karkkia.


EDIT-5884

Vielä eilen treenien jälkeen himoittiin äidin kanssa molemmat suklaata, mutta ajateltiin, että nyt se terveellinen elämä alkaa ja mennään kotiin syömään salaattia. Siihen romuttui sekin aikomus, sillä ensimmäinen asia jonka tein, oli laittaa äidille viestiä että se oli nyt sitten siinä, käynkö ostamassa meille suklaalevyt. Ja kävin. Huomenna on myös matikan välikoe, joten koen ostokseni erittäin oikeutetuksi.

Eiköhän sitä pidä ala sitten hamstraamaan. Ongelma on vain se, että suklaa säilyy vain alle vuoden, joten kellarin sijaan pitää kai varastoida vyötärölle. Voin sitten huolehtia kesäkunnosta kun se suklaa on loppunut.

Terveisin pian sata kiloinen herkkusuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti